Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Проект "Общностна иниц. за подпомагане на туризма"

Проект реализиран с партньорството на "Корпуса на мира". Целта на проекта е да се изградят информационни карти и уличните табели. По този начин:

  • обозначаването на улиците със светлоотразителен знак ще улесни таксиметровия транспорт и ще осигурява по надеждни и ефикасни пощенски услуги. Местните граждани, туристите, командированите и студентите също ще бъдат улеснени като няма да разчитат само на съществуващите обозначителни знаци при посещение на местните питейно - хранителни заведения и туристически забележителности.
  • Чрез подобряване на условията за аклиматизиране на туристите,студентите и гостите на Свищов към жизнената среда в града, ще се повишат приходите на бизнеса в сферата на туризма и услугите,което ще повиши жизнения стандарт в града.Това увеличение на приходите от своя страна ще доведе до повишаване на данъчните постъпления ,които могат да се използват за ремонт на пътища, за подобряване на условията в местните училища,детски градини и т.н.
  • Чрез изпълнението на този проект на града ще се придаде един по естетичен и европейски вид.

В реализирането на проекта взеха участие и се включиха с финансова подкрепа множество фирми и физически лица от общината и новите придобивки за града бяха открити през м. Юни 2002 г.

« Назад

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Дарителска Кампания