Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

„Национален знак за качество“ за три eTwinning проекта на СУ „Николай Катранов“

„Национален знак за качество“ за три eTwinning проекта  на СУ „Николай Катранов“
Добавена на: 2021-10-13 07:01:23

„Национален знак за качество“ за три eTwinning проекта  на СУ „Николай Катранов“
„Национален знак за качество“ за три eTwinning проекта  на СУ „Николай Катранов“

За поредна година участието на СУ „Николай Катранов“ в програма „eTwinning“ е оценено високо. С „Национален знак за качество“ са отличени три проекта на училището:
„In the world of the school of the futurе (В света на училището на бъдещето)“ - интересен проект на педагози, който представя и обобщава опита на учители, повишили квалификацията си по време на структурирани курсове по КД1 на Програма „Еразъм+“. Създаден е своеобразен наръчник за използване на ИКТ инструменти и ресурси в съвременното училище. Съществува интерактивност и сътрудничество с изработване на общ продукт – дигитална книга.
„Code the Future“  - проект с участието на международни екипи. Създадени са няколко общи продукта. Осъществени са междупредметни връзки между математиката, технологиите и проектирането. Налична е много комуникация между отделните партньори. Образцово структуриран TwinSpace.
„Пътешествието на Читателски STEAM клубове“ - национален проект на 8 български училища, който си поставя за цел да обучи учениците в умения за критично четене, оценка и подбор на качествени четива на база текст, илюстрации, оформление на книжки чрез електронни ресурси. В проекта е приложен интердисциплинарният подход. Използвани са различни интерактивни методи, обмислени и представени отлично.
Поздравления за координаторите на проектите: г-жа Стефка Николаева, старши начален учител, г-жа Оля Михова, старши учител по английски език и г-жа Йорданка Илиева, старши учител по информатика и ИТ, както и за всички учители, ученици и родители, участвали в проектните дейности!
Мотивираната работа, иновативните идеи, високият професиоанизъм на екипа в СУ „Николай Катранов“ са повод за поредна година училището да бъде наградено и като „eTwinning училище“.

По информация на СУ "Николай Катранов" - гр. Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания