Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБС - СВИЩОВ Д-Р КРИСТИЯН КИРИЛОВ ПО ПОВОД ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

ПОЗДРАВ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБС - СВИЩОВ Д-Р КРИСТИЯН КИРИЛОВ ПО ПОВОД ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН
Добавена на: 2021-09-15 14:58:05

Скъпи ученици, учители и родители,

Приемете моите сърдечни поздрави по повод 15 септември – първия учебен ден!
С настъпването на новата учебна 2021/2022 година, нека си пожелаем тя да е успешна, здрава и ползотворна. Нека нашите притеснения, свързани с епидемичната обстановка останат днес на заден план, а сърцата ни да се изпълнят с радост от празничния ден. Неизменно всеки от нас се пита как ще премине учебната година и дали отново ще бъдем изправени пред изпитанията на дистанционното обучение, но аз съм убеден, че заедно, спазвайки противоепидемичните мерки и проявяващи разбиране, ние ще се справим с всяко предизвикателство. Българският народ е силен и щом става въпрос за бъдещето и безопасността на нашите деца, аз съм убеден, че ще вземем най-правилните решения, с които да се оптимизира учебният процес за максимално ползотворни резултати.
Скъпи ученици, първокласници и бъдещи зрелостници,
Пожелавам Ви преди всичко да бъдете здрави! Бъдете постоянни в стремежа си за нови знания и следвайте своите мечти. Бъдещето е на младите хора и аз безапелационно вярвам във Вас и Вашия потенциал!
Уважаеми учители,
Бъдете упование и вдъхновение за своите възпитаници. С внимание и търпение ги подкрепяйте и знайте, че именно Вашият висок професионализъм е пътеводната светлина в тези трудни дни на изпитание за всички нас. Благодаря Ви за опората, която откриваме във Вас и бъдете здрави!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
 
 
Д-Р КРИСТИЯН КИРИЛОВ
Председател на ОбС – Свищов
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания