Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ПО ПОВОД НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ПО ПОВОД НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА
Добавена на: 2021-09-15 14:55:43

Уважаеми учители,
Скъпи ученици и родители,

На прага сме на новата учебна година. Отново я посрещаме в необичайна обстановка, с притеснения, но и с нови надежди.
Промяната, която ни връхлетя през изминалата година постави на изпитание целия учебен процес, но с общи усилия успяхме да се справим, което е доказателство за високото нивото на училищата в нашата община и професионализма на свищовските учители.
С настъпването на 15 септември възстановяваме учебния процес в нормалния му вид, но притесненията ни отново са свързани с динамично променящата се епидемична обстановка и невъзможността да се планува в дългосрочен план. Надявам се, през новата учебна 2021/2022 година да имаме пълноценно обучение и да не се налага преминаването му извънредна форма.
Нека не забравяме, че тази отговорност е обща и всички трябва да проявим личната си съпричастност като отговорни граждани. Епидемичната обстановка налага да сме стриктни в спазването на въведените мерки, за да опазим доброто здраве на всички ни и да се върнем към нормалния ритъм на живот.
Уважаеми учители, ученици и родители, с искрена убеденост, че е възможно да имаме една по-спокойна и наистина ползотворна учебна година, отправям своите пожелания по повод първия учебен ден. Нека да е неповторим за всички първокласници, които ще прекрачат за първи път класната стая, да открият нови приятелства, познания и преживявания. Нека новата учебна година да е успешна за по-големите ученици и зрелостниците, на които възлагаме своите надежди за бъдещето. Да ни радват отново с високите си постижения и да изберат желаното професионално развитие. На всички учители, възпитатели и помощен персонал пожелавам здраве, спокойствие, търпение, вдъхновение и всеотдайност. На родителите пожелавам радост и много поводи за гордост.
Спокойна и успешна учебна година!
Бъдете здрави!
 
На добър час!
 
Генчо Генчев
Кмет на община Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания