Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Поредни награди за учителите от СУ „Николай Катранов“

Поредни награди за учителите от СУ „Николай Катранов“
Добавена на: 2021-07-26 06:53:22

Страши началните учители от СУ „Николай Катранов“ г-жа Стефка Николаева и г-жа Петя Попова са отличени в международен конкурс

Страши началните учители от СУ „Николай Катранов“ г-жа Стефка Николаева и г-жа Петя Попова са отличени в Осмия международен конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности (занимания по интереси) – за устойчиво качествено обучение, възпитание, развитие и социализация на децата и учениците – 2021“. Г-жа Стефка Николаева е отличена с Грамота от МОН, а г-жа Петя Попова получава Специална награда от председателя на Синдиката на българските учители.
Конкурсът се организира от Синдиката на българските учители, под патронажа на Министерство на образованието и науката, съвместно със Санаторно-оздравителния комплекс (СОК) „Камчия“ и Фондация „Устойчиво развитие за България“. Тази година темата на конкурса бе посветена на ускореното развитие на технологиите и тяхното отражение върху младите хора, използването на технологиите за насочване на творческата дейност на децата и учениците към природонаучната област и формиране на екологична култура.
Над 160 учители, директори и специалисти, работещи в сферата на извънкласната и извънучилищната дейност с деца от подготвителните групи и с ученици от I до XII клас, изпратиха своите разработки, в които споделят добър педагогически опит, предлагат нови иновативни идеи по темата, свързана с екологичното образование и възпитание.

По информация на СУ "Николай Катранов" - гр. Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Дарителска Кампания