Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Снежана Блажева от СУ „Николай Катранов”с доклад в ІV национална педагогическа конференция

Снежана Блажева от СУ „Николай Катранов”с доклад в ІV национална педагогическа конференция
Добавена на: 2016-12-07 15:08:57

В това издание на форума взеха участие над 140 представители на детски градини,
училища, общини, неправителствени организации и други заинтересовани лица за българското образование


Снежана Блажева старши учител на ІV б клас в СУ ”Николай Катранов” и Милена Богданова-психолог,  участваха в най-мащабна, Национална Педагогическа конференция на Фондация "КУЗМАНОВ" на 2-4.12.2016 година, в гр. Банско на тема «Дейностите в учебните заведения в контекста на новия закон за предучилищното и училищно образование»

В това издание на форума взеха участие над 140 представители на детски градини,

училища, общини, неправителствени организации и други заинтересовани лица за българското образование.
             За първи път абсолютно цялата конференция се излъчваше и он-лайн  чрез платформата "Уебинария" и така достигна до още повече педагози от цялата страна.
              Броят заявени доклади - 42, които ще намерят място в специален сборник, където наистина ще бъдат поместени чудесните дейности, които се извършват в учебните заведения в контекста на новия закон за Предучилищното и училищното образование.
             По време на конференцията беше представен модел за оценка и самооценка на учителите от г-жа Весела Иванова - директор на 101 СУ "Бачо Киро" - гр. София.
            Международният обмен продължи с директен Скайп-разговор с г-жа Сълзица Громан - учител в Австрия, която представи австрийската образователна система и отговори на множество въпроси, поставени от участниците в конференцията.

Снежана Блажева презентира своя доклад: „Наука без скука”- нестандартни решения, педагогически методики, практики и форми, вдъхновяващи децата за активно учене. От името на НБУ „Васил Левски”, Велико Търново, с партньорството на Фондация „КУЗМАНОВ” , участниците получиха удостоверения и по 1 квалификационен кредит.

            Отдел "Образование и култура" на Фондация "КУЗМАНОВ" изказа дълбоката си благодарност на всички участници в IV Национална Педагогическа конференция и се прекланя през значимия им Просветителски труд.

 

По информация на училището

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания