Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Отбелязваме деня срещу наркотиците

Отбелязваме деня срещу наркотиците
Добавена на: 2015-06-15 16:39:34

Превантивна кампания против различните видове зависимости ще се проведе в Свищов по повод Световния ден за борба срещу наркоманиите – 26 юни.

Превантивна кампания против различните видове зависимости ще се проведе в Свищов по повод Световния ден за борба срещу наркоманиите – 26 юни, съобщи Вера Блажева, секретар на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Наркотиците “проникват” навсякъде и никой не е застрахован от сблъсък с тях, затова Световният ден е и повод за размисъл как може да се предпазят децата и подрастващите от този проблем.
До края на месеца във всички училища на Свищов ученици ще изготвят и представят презентации. Темата, върху която имат възможност да работят младите хора е “Наркотиците или по-добрия живот за нас”. Само от началото на 2015 година комисията е разгледала пет възпитателни дела за притежание на наркотични вещества от подрастващи, припомни Блажева.

В-к "Дунавско дело"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания