Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов взе участие в туристическа борса в София

Община Свищов взе участие в  туристическа борса в София
Добавена на: 2014-02-21 15:48:41

Туристическите забележителности на община Свищов бяха представени на туристическа борса “Ваканция спа”, която се проведе в София.

Туристическите забележителности на община Свищов бяха представени на туристическа борса “Ваканция спа”, която се проведе в София. Участието бе в рамките на проект “Величествения Дунав – непокътнати природни красоти и люлка на древни народи”. Начинанието се финансира с близо 500 хиляди лева по ОП “Регионално развитие”, като партньори на нашата община са общините Белене и Ценово. Наред с римския град Нове успешно е бил представен и кастелът Димимум в днешния град Белене и природните красоти по река Янтра на територията на община Ценово. Целта на съвместния проект е рекламиране на туристическите дестинации в трите общини. В края на месеца предстои участие на туристическо изложение в Будапеща. В началото на март група от трите града ще участват и в най-голямата туристическа борса, която се провежда в Берлин.
Дунавско дело

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Дарителска Кампания