Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Наши хандбалистки участваха в турнир за Световната купа

Състезанието в град Терамо в Италия събра отбори от 47 държави, където отлично представяне за Световна купа записаха шест момичета от свищовската хандбална школа.

Състезанието в град Терамо в Италия събра отбори от 47 държави, където отлично представяне за Световна купа записаха шест момичета от свищовската хандбална школа. Нашата група бе водена от треньорката на ХК „Нове-99” Милена Блажева. Две от възпитаничките на клуба на възраст до 14 години - Лора Сарандева и Кристина Христова, подсилиха столичния ЦСКА и имаха съществен принос за спечеленото четвърто място. Независимо че са родени през 1995-та, Даяна Ангелова, Моника Петрова, Габриела Минева и Антоанета Ангелова помогнаха изключително много при 18-годишните за второто място на отбора от Панагюрище, в чиито редици те се включиха. В групата българките записаха само едно равенство с Кипър, победиха италианките и излязоха като първи отбор. На полуфинала те се справиха и с Полша, но на финала паднаха от тима на Норвегия. За второто място отборът получи красива купа. Всички момичета от Свищов са възпитанички на СОУ „Н. Катранов”, където Милена Блажева е преподавателка.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания