Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Учители споделяха добри педагогически практики

Учители споделяха добри педагогически практики
Добавена на: 2011-06-21 14:09:56

Как съществуващите вече иновации могат да се приложат и да повишат ефективността от ученето? На този и много други въпроси се опитаха да потърсят отговор педагози на семинар на тема: "Обмен на Добри педагогически практики".

Как съществуващите вече иновации могат да се приложат и да повишат ефективността от ученето? На този и много други въпроси се опитаха да потърсят отговор педагози на семинар на тема: "Обмен на Добри педагогически практики". Той се проведе миналия петък в зала 1 на общината Свищов с участието на някои изтъкнати учители от страната. Ръководител на семинара бе гл. асистент Фани Тодорова от Департамента за информация и усъвършенстване на учители към СУ "Св. Климент Охридски" – организатор на проявата, заедно с ПГ по лека промишленост и строителство в нашия град и Община Свищов. Целта на форума бе учители от региона да споделят своя опит и постижения в преподаването и да се подпомогне методически тяхната работата. У нас подобни семинари се организират рядко, а учителите имат необходимост от обмяна на опит с колегите, свързан със засилване на мотивацията на учениците и изразиха мнение присъстващи педагози от Свищов, Плевен, Бяла Слатина, Русе. Седем учители споделиха добри практики. Важен акцент във втората част на семинара бе темата "Политика на училището ли е дисциплината в училищата", свързана и с авторитета на учителите.

В-к "Дунавско дело"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Дарителска Кампания