Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Високо признание за СОУ "Димитър Благоев"

Високо признание за СОУ \\\"Димитър Благоев\\\"
Добавена на: 2011-06-21 12:59:02

Националната мрежа за децата - София обяви конкурс за наградата "Златната ябълка" за принос към подобряване на живота и благосъстоянието на българските деца. СОУ "Д.Благоев"

Националната мрежа за децата - София обяви конкурс за наградата "Златната ябълка" за принос към подобряване на живота и благосъстоянието на българските деца. СОУ "Д.Благоев", след посещение на представител на Националната мрежа за децата и попълване на въпросник, свързан с възможностите за упражняване на правата на децата и цялостната политика на училището, бе номинирано в категорията "Патиланско царство", подкатегория "Училище-приятел на детето" - част от годишните награди за публични личности и организации (общини, училища, болници, бизнес, които с работата си допринасят за добруването на българските деца. Номинациите се извършват от Националната мрежа за децата, в която членуват 86 НПО, работещи с деца и семейства. На 1 юни Национална мрежа за децата награди победителите в Столичен куклен театър. Наградите бяха раздадени в 12 категории + 1 специална награда на НМД. Между връчващите награди бяха министър Томислав Дончев, омбудсманът на Република България Константин Пенчев, регионалният директор на Уницеф Стив Алън и Паулин Лийсън, член на управителния съвет на европейската детска мрежа Eurochild. 
СОУ "Д.Благоев" от Свищов е в челната тройка. Ето част от оценката на журито за дейността на училището на база подадената информация и посещение на място: "Това е едно училище с уникален дух, който съчетава най-доброто от традицията - уважението към хората и образованието в смисъл на развитие и непрекъснато търсене на новото". 
Наградата е грамота за цялостната политика на училището и грижата към децата в училище.

В-к "Дунавско дело"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания