Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Д-р Шарков е сред най-активните в парламента

Свищовският депутат д-р Ваньо Шарков е сред най-активните в 41-ото Народно събрание.
Това става ясно от мониторинговия доклад за работата на парламента, представен от Института по модерни политики.
Докладът обхваща работата на парламента за последното полугодие. Според анализаторите, които проследяват дейността на всички парламентарни групи, Ваньо Шарков е втори от всичките 240 парламентаристи по зададени въпроси на парламентарен контрол, както и по брой на внесени законодателни инициативи.
За анализирания период депутатът от "Синята коалиция" има 32 питания и предложения, като по-голямата част от тях са насочени към работата на здравния министър и министъра на регионалното развитие и благоустройството.
Той е съавтор на редица промени в Закона за здравето, Закона за бюджета на здравната каса, предложения, свързани с антените на мобилните оператори, затварянето на лечебни заведения във Великотърновска област и относно скандала с медиците от Горна Оряховица.
Към министър Росен Плевневлиев народният представител е отправял въпроси, свързани със състоянието на пътищата и улиците в Свищов и Великотърновска област, както и въпрос, свързан с унищожаването на комарите, чиято популация застрашаваше здравето на хората по поречието на Дунав през лятото.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Дарителска Кампания