Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

"Да празнуваме заедно" в СОУ "Николай Катранов"

Седмица, посветена на най-българския празник, Деня на българската духовност 24 май, обявиха в началото на юни ръководителите на полуинтернатни групи в СОУ "Николай Катранов" Йордан Енчев, Стефка Николаева, Анка Славова и Милена Бернардова, информираха от училището.
В инициативата "Да празнуваме заедно" бяха организирани редица интересни прояви, в които децата от групите участваха с огромно желание.
В конкурса за рисунка 16 ученици донесоха своята най-красива и най-интересна рисунка, направена през учебната година.
В конкурса за краснописец се включиха 43 ученика, които преписаха старателно приказки и стихотворения по избор.
За да имат право да участвуват в конкурса за читател, малките ученици показаха списък на книгите и енциклопедиите, които са прочели и разгледали през втория учебен срок.
Във връзка с укрепване здравето на децата и формиране на бързина, смелост и съобразителност се проведе лекоатлетически крос "Отличен спортист".
С огромен интерес всички малки възпитаници от полуинтернатните групи се подредиха на определеното място за рисунка на асфалт в двора на училището. Училищният двор се изпълни с прекрасни цветни детски мечти.
За ентусиазма и старанието си в инициативата "Да празнуваме заедно", децата получиха грамоти и награди, осигурени от ръководителите на групите и родители.
За комплексно участие по всички показатели отличени и наградени бяха Борис-Александър Спасов и Александра Методиева от Ia клас, Виктория Димитрова от Iв клас, Мартин Златев от Iб клас. Най-активни сред второкласниците бяха Силвия Александрова и Гергана Андреева от IIв клас, Габриела Стоянова от IIа клас, Василена Иванова и Радина Радева от IIг клас. Сред учениците от най-голямата полуинтернатна група в III клас наградени бяха Невена Стойчева от IIIа, Десислава Георгиева от IIIг и Борислав Любенов от IIIв.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания