Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Кметът Станислав Благов получи сертификат

Кметът Станислав Благов получи сертификат от Американската агенция за международно развитие

Кметът на Община Свищов Станислав Благов получи сертификат от Американската агенция за международно развитие. Това стана на Годишната церемония за връчване на сертификати на участници в обучения на агенцията, проведени в периода 2004 – 2005 година.

Церемонията се проведе на 8 юни 2005 година в хотел "Хилтън" в столицата.

Точно година преди това, кметът на Община Свищов Станислав Благов участва в двуседмично обучение в Дания и САЩ, организирано от Американската агенция за международно развитие.

Обучението бе на тема "Устойчиво развитие на сдруженията на местните власти" и неговата цел бе постигане на по-ефективно и отговорно местно самоуправление. В него участваха 12 членове на управителните съвети на Националното сдружение на общините в Република България, Регионалната асоциация на общините "Югозапад" и Асоциацията на дунавските общини "Дунав". Кметът на Община Свищов Станислав Благов участва в обучението като председател на АДО "Дунав".

« Назад

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания