Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Добавена на: 2020-10-01 09:47:46

ДО
КУЛТУРНИТЕ КЛУБОВЕ НА ПЕНСИОНЕРА,
ПЕНСИОНЕРСКИТЕ СПОРТНИ КЛУБОВЕ,
КЛУБОВЕТЕ НА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ,
ДСХ „МАРИЯ ЛУИЗА“,
ЦНСТПЛД – ОВЧА МОГИЛА,
СОЦИАЛНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ
И ВСИЧКИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА В ОБЩИНА СВИЩОВ

Уважаеми госпожи и господа,
Скъпи съграждани,
 
Приемете от мое име и от името на Общинското ръководство нашите най-искрени поздрави по повод 1 октомври – Международния ден на възрастните хора!
Знам, че в епидемичната ситуация, в която се намираме е трудно да отбележите днешния ден както Вие умеете и заслужавате, но въпреки това Ви пожелавам прекрасно настроение и много бъдещи поводи за празнуване. Запазете доброто си здраве и бъдете все така одухотворени в обществените и в творческите си прояви. Вашият млад дух е доказателство, че животът е хубав на всякаква възраст, и че си заслужава да живеем дълго, когато съществуваме пълноценно. Житейският Ви опит и мъдрост са безценен капитал, от който ние по-младите можем да се възползваме благородно, приемайки безценните Ви съвети.
Благодаря Ви за подкрепата, заявена във важни моменти, за търпението по наболели проблеми, за разбирането в критични ситуации и за доверието, което безпрекословно ни гласувате. Уверявам Ви, че Общинското ръководство ще продължи да влага целия си наличен ресурс в полза на Вас и вашите потребности.
Пожелавам Ви спокойни и безгрижни дни!
 
Честит празник!
  
 
ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
Кмет на община Свищов
 
01.10.2020 г.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Дарителска Кампания