Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Инвестиция за 400 хиляди лева стартира подмяната на три основни водопровода в Свищов

Инвестиция за 400 хиляди лева стартира подмяната на три основни водопровода в Свищов
Добавена на: 2020-04-09 11:07:16

ВиК „Йовковци“ – Велико Търново и община Свищов започват дейности по реконструкция и подмяна на три основни водопровода на ул. „Люлин“, в Свищов.

Инвестицията, която е на обща стойност 400 хил. лева, ще обхване разстоянието от кръстовището с ул. „Черни връх“ до кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“, което е общо 270 метра и касае подмяната на: довеждащия водопровод Вардим – Свищов, напорен водопровод „Висока зона - Болница“, и хранителен водопровод „Висока зона - Болница“. Старите, амортизирали етернитови тръби на трите водопровода ще бъдат подменени с по-надеждни полиетиленови тръби, с висока плътност, което значително ще допринесе за подобряване на водоснабдяването и качеството на услугата в града.
След приключване дейностите по подмяна на водопроводите, участъкът ще бъде асфалтиран и ще се положи необходимата пътна маркировка.
Относно плановото спиране на водата по време на ремонта, гражданите ще могат да се информират от сайта на ВиК „Йовковци“ – Велико Търново: http://www.vik-vt.com/?mod=news
 
Във връзка с ремонтните дейности, временно ще бъде затруднено движението в тази част от града, за което молим жителите на Свищов да проявят толерантност и разбиране!
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е от последните завоювани градове

Свищов е измежду последните български селища, които биват завоювани от отоманците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания