Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

МВР предоставя бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове

МВР предоставя бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове
Добавена на: 2020-03-23 09:54:08

За гражданите, които нямат възможност сами да си разпечатат декларацията, на входа на община Свищов има предоставени бланки

За да се избегнат излишни струпвания и опашки от граждани пред общините, в спешен порядък МВР изготви бланка за декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове. Тя ще служи за представяне пред контролно-пропускателните пунктове в областните градове, които бяха изградени във връзка с изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат нови противоепидемични мерки от 21 март 2020 г.
За гражданите, които нямат възможност сами да си разпечатат декларацията, на входа на административната сграда на община Свищов има предоставени бланки.
 
Припомняме, че от 00:00 часа на 21 март на входовете и изходите на областните градове са изградени контролно-пропускателни пунктове, през които се допуска влизането и излизането на граждани само при възникнала неотложна необходимост – полагане на труд, здравословни причини или завръщане на постоянния или настоящ адрес.

Образец на бланката за декларация може да бъде изтеглен от сайта на МВР и е приложен в настоящото съобщение.

ПРЕСЦЕНТЪР - ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания