Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ДО СОЦИАЛНИТЕ ЦЕНТРОВЕ В ОБЩИНА СВИЩОВ

ДО СОЦИАЛНИТЕ ЦЕНТРОВЕ  В ОБЩИНА СВИЩОВ
Добавена на: 2020-03-17 17:07:22

Уважаеми госпожи и господа,

Поздравявам Ви с Деня на социалната работа, който отбелязваме днес!
Изпитвам истинско удовлетворение, че в община Свищов социалните услуги са сред най-добрите в страната и този факт се дължи на Вас – служителите. За мен е щастие да Ви познавам и чест да си сътрудничим, защото през всичките години на съвместната ни работа Вие нееднократно ми засвидетелствате категоричен професионализъм. Впечатлен съм от познанията и уменията, които владеете, но най-силно ме респектира Вашата сърцатост и осъзната отговорност към потребителите на услугите.
Убеден съм в добрите резултати от положения труд и от Вашата необходимост да присъствате в живота на много хора. Вашите усилия, отдаденост, отговорност не са просто работа, а призвание. С грижите, които полагате ежедневно, Вие правите много от хората в неравностойно положение да се чувстват можещи и равни с всички останали. На Вашите услуги разчитат десетки потребители, но на Вас разчитаме и ние в трудни ситуации и извънредни моменти. Днес сме изправени пред тревожно състояние, което ни връхлетя неочаквано и необяснимо. Днес, повече от всякога имаме нужда от подготвени хора – професионалисти, хора като Вас с изявена гражданска съвест и отговорност. Наравно с всички други институции, разчитаме на Вашият опит и себеотдаване. Лично аз разчитам на добрите ни взаимоотношения, на големите Ви сърца и на силната Ви воля да преодолявате несправедливостта на съдбата и трудностите в живота.
Днес, макар да не е време за празнуване Ви пожелавам празнично настроение и непоколебима вяра в доброто! Пожелавам Ви още здраве, лично щастие и безусловната обич на близките Ви хора и на хората, на които Вие подарявате Вашата обич!
Поздравления за всичко, което правите и за всичко което сте!
 
С уважение,

 
 
ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
Кмет на община Свищов
 
17.03.2020 г.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания