Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ Е ВЪВЕДЕНО ОТ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ОБЩИНА СВИЩОВ

ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ  Е ВЪВЕДЕНО ОТ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ОБЩИНА СВИЩОВ
Добавена на: 2020-03-16 15:34:01

Подробна информация за графиците и електронните форми за осъществяване на дистанционното обучение, може да намерите на сайта на „Образование Свищов“ - https://obrazovanie-sv.bg/

Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в страната и в изпълнение  на задължителните противоепидемични мерки,  училищата на територията на община Свищов въведоха от 16 март дистанционно обучение на всички ученици.
 Най-важната цел сега е опазването на живота и здравето на децата, както и на всеки един човек. Обучението в дигитална среда е алтернатива в съвременния технологичен свят.  Електронната комуникация ще доведе до пълноценно включване в образователния процес и на родителите чрез обмен на информация с учителите. Трябва с разбиране и търпение да се справим с предизвикателствата, пред които сме изправени и да се адаптираме адекватно на промените във всички сфери на обществения живот, включително и образованието.
Подробна информация за графиците, утвърдени от училищните ръководства и електронните форми за осъществяване на дистанционното обучение, може да намерите на сайта на „Образование Свищов“ -  https://obrazovanie-sv.bg/ .
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания