Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ВАЖНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЯВЕНОТО ИЗВЪРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

ВАЖНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЯВЕНОТО ИЗВЪРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ
Добавена на: 2020-03-13 13:50:39

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СВИЩОВ,

В България, официално, е обявено ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ заради разпространението на заразата от COVID-19 (коронавирус), но това не бива да води до паника.
С цел превенция и ограничаване на опасността от разпространение на COVID-19 (коронавирус), и с отговорност към гражданите, училищата, детските градини, яслите, дневният център за деца с увреждания, центърът за обществена подкрепа и центърът за социална рехабилитация и интеграция  на територията на община Свищов няма да функционират до второ нареждане.
Призовавам към солидарност, обединение, разум, отговорност и дисциплина с грижа за здравето на всички жители на община Свищов!
Призовавам към запазване на спокойствие и строго спазване на вече разпространените мерки и правила за превенция срещу разпространението на заразата от COVID-19 (коронавирус)!
Нека Община Свищов, с административен център първият свободен град и градът на първите 100 неща, бъде ярък пример за адекватно поведение и отношение към обявеното извънредно положение!
Като Ваш кмет, съм сигурен, че заедно с ВАС – жителите на Свищов и населените места на територията на общината, ще покажем необходимото единство и отговорност!
 
ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА СВИЩОВ
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания