Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Проект за нова автомагистрала „Дунав-Егея“ ще бъде представен днес на официално събитие в Свищов

Проект за нова автомагистрала „Дунав-Егея“ ще бъде представен днес на официално събитие в Свищов
Добавена на: 2020-02-18 10:18:14

Уважаеми госпожи и господа,


Във връзка с представянето на проект за нова автомагистрала „Дунав-Егея“, Ви каним да присъствате на събитието, което ще се проведе днес - 18 февруари 2020 г. от 17.00 ч., в зала 1 на Общината.
Проектът за новата АМ „Дунав-Егея“ ще бъде представен от управителя на Лардж Инфрастракчър Проджектс ООД – Румен Марков. Компанията създава и развива големи инфраструктурни проекти в Европа и у нас. А магистралата е част от мегапроекта „ABC+De“ – нов Пан-Европейски проект за мултимодален транспорт и управление на водите на река Дунав и притоците ѝ.
По време на презентацията, присъстващите ще се запознаят подробно с проекта за изграждането на АМ ДУНАВ-ЕГЕЯ, основните характеристики на автомагистралата, откъде ще минава,  как ще бъде финансирана, как ще спомогне за икономическия растеж на България и в частност – на общините, през които преминава трасето, какви са сроковете за изпълнение и др.
 

Заповядайте!

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания