Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ученички от СУ „Николай Катранов“ представиха България на международна среща по програма „Еразъм+“

Ученички от СУ „Николай Катранов“ представиха България на международна среща по програма „Еразъм+“
Добавена на: 2019-12-06 13:35:08

Форумът се състоя в град Трабзон, Република Турция

Ученичките Гергана Борисова от 9 „б“; Десислава Тодорова и Мишел Георгиева от 10 „б“, и Никол Георгиева от 10 „а“ клас на СУ „Николай Катранов“ участваха в международна среща по проект „Да споделим нашето културно наследство“, финансиран по програма „Еразъм +“.
Форумът се състоя в град Трабзон, Република Турция.
Срещата бе наситена с много полезни и ползотворни занимания – работа с образователните платформи – eTwinning.net, Padlet, Sutori, Prezi, Picasa, Ediblog и др., с езикови часове, в които учениците научиха изрази от всяка страна участничка в проекта. Показани бяха културните забележителности и една различна образователна система.
Учениците на СУ „Николай Катранов“ достойно представиха училището и страната ни, създадоха много приятелства и натрупаха впечатления за гостоприемството на съседите, за културата и традициите им, като си тръгнаха, заредени с много позитивни емоции.
От страна на СУ „Николай Катранов“ проектът се ръководи от г-жа Оля Михова и по него ще се работи с партньори от Румъния, Турция, Италия, Полша и Испания.
 
По информация на СУ „Николай Катранов“ – гр. Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания