Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

С осем медала се завърнаха каратистите на Митко Божанов от Национално първенство по киокушин карате

С осем медала се завърнаха каратистите на Митко Божанов от Национално първенство по киокушин карате
Добавена на: 2019-10-14 16:44:38

С осем медала се завърнаха каратистите на Митко Божанов от Национално първенство по киокушин карате

2 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала отвоюваха спортистите в най-твърдия стил карате

На 13 октомври в гр. Нови пазар се проведе Националното първенство по Киокушин карате за деца на възраст между 8 и 10 години.
От общо девет участници от школата на сенпай Митко Божанов, осем бяха наградени с грамоти и медали в дисциплината кумите - 2 златни, 3 сребърни и 3 бронзови.
Най-добро класиране направиха Емануела Кунова и Веселина Кунова. В две различни категории всяка от тях стана шампион на България в най-твърдия стил карате.
Повод за гордост са и вице шампионските титли на Елеонора Кирилова, Илияна Георгиева и Александър Маринов. Тези състезатели не успяха да надвият своя опонент на финала, но останаха втори и заслужиха сребърни отличия в своите категории.
До полуфиналния кръг на първенството достигнаха Магдалена Динева, Мартин Павлов и Божидар Аврамов. Те бяха наградени с грамоти за трето място и донесоха по един бронзов медал за отбра.
Единствено Никол Тодорова не успя да спечели някой от престижните трофеи и да се изкачи на почетната стълбичка. Тя се класира на 5-то място в турнира.
 
Следващото състезание по киокушин карате е ежегодната “Купа "Шумен“, което ще се проведе на 16 и 17 ноември тази година. В състезанието ще участват каратисти от всички възрасти.По информация на Митко БожановСвищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания