Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Рок фест ще събере почитатели на един от най-популярните музикални жанрове в Свищов

Рок фест ще събере почитатели на един от най-популярните музикални жанрове в Свищов
Добавена на: 2019-08-22 14:46:08

«GpoinT», «Mister Hard», «Kикимора» и Звезди Керемидчиев ще радват публиката на Rock Fest Svishtov

      На 31 август в римския град НОВЕ, край Свищов, ще се проведе първият Рок фестивал, организиран от община Свищов. Събитието е насочено към почитателите на рок културата и е в подкрепа на българското изкуство, и българската стойностна музика. За първи път в крайдунавския град ще съберат на една сцена няколко групи, които ще свирят единствено и само за своите фенове и любителите на рока.
Основният организатор и инициатор на «Rock Fest Svishtov» е директорът на дирекция «Култура и културно наследство» Росен Маринов, който ще даде старт на очакваното събитие.
Програмата ще започне на 31 август от 18.00 часа, когато ще отворят вратите на  Римския град НОВЕ. Официалното откриване ще бъде в 19.30 часа, след което сравнително младата рок група «GpoinT» ще даде тон на концертната вечер. Заедно с нея публиката ще се наслади на здрав рок, изключително шоу и разнообразен репертоар. От 20.45 часа фестивалът ща продължи с концерт на групата «Mister Hard», която работи върху авторски парчета и едновременно с това свири кавъри на световни рок изпълнители като: «Deep Purple», «Rainbow», «White Snake», Bon Jovy, «Europe» и много други. В 22.00 часа ще започне концертът на хардрок бандата «Kикимора» и известният на всички рок певец, музикант и композитор Звезди Керемидчиев. «Кикимора» създава песните си на български език, базирайки се на корените на класическия рок. Нейната основна философия е: «Да стоим здраво стъпили на земята, да бъдем гъвкави и да свирим за публиката, да останем верни на идеала за високо инструментално и вокално майсторство, и уникално въздействие с всeки концерт».
 
Входът за Rock Fest Svishtov е свободен и всички любители на рок музиката са добре дошли!
 
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания