Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Георги Николаев и Ясен Тодоров от свищовската школа по Киокушин карате заслужиха шампионски титли

Георги Николаев  и Ясен Тодоров от свищовската школа по  Киокушин карате заслужиха шампионски титли
Добавена на: 2019-06-05 11:03:59

Следващата изява на възпитаници на сенпай Митко Божанов ще е участието в ежегодния международен тренировъчен летен лагер, от 30 юни до 7 юли в КК "Камчия"

На 2 юни в “Арена Горна Малина“ премериха сили 150 състезатели по Киокушин карате.
Трима бяха участниците от свищовската школата на сенпай Митко Божанов.


Ясен Тодоров се завърна със златен медал. По време на полуфинала и на финала Ясен успя да нокаутира опонентите си в първите 30 секунди. Така съвсем убедително заслужи шампионската си титла.

С титлата „Шампион по Киокушин карате“  може да се гордее и Георги Николаев. Той също постигна престижна победа с „ипон“ в първите 30 секунди  на финалната си битка.

В изключително зрелищна битка се впусна и Никола Янков, но резултатът от нея не беше достатъчен да получи медал от благороден метал.
 
Следващата изява на възпитаници на сенпай Митко Божанов  ще е участието  в ежегодния международен тренировъчен летен лагер, който се провежда в курортен комплекс „Камчия“, край град Варна. Обучението, което традиционно е на изключително високо ниво, ще обхване периода от 30 юни до 7 юли. В него се очаква да се включат 20 на брой каратисти от Свищов и Белене.
 
По информация на Митко Божанов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания