Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Центърът за личностно развитие при СУ "Димитър Благоев" организира поредица от срещи "Академия за родители"

Центърът за личностно развитие при СУ \"Димитър Благоев\" организира поредица от срещи \"Академия за родители\"
Добавена на: 2019-03-18 09:21:55

Програмата за приобщаващо образование на Центъра ще се провежда до края на месец март

       Центърът за личностно развитие при СУ "Димитър Благоев", с психолог  Elka Petkova и логопед  Zdravka Ganeva, Ви кани на поредица от срещите "Академия за родители".
Приобщаващото образование все по-бързо и успешно навлиза в училищата из цялата страна. Приобщаването означава насърчаване на участието на всички деца и възрастни. То означава също да подкрепим училището да отговори на различния опит на децата, на техните различни интереси, знания и умения. Не бива да забравяме, че приобщаването е процес, а не крайна точка. Необходимо е да се полагат ежедневни усилия, за да може то да се случи. Към създаването на приобщаваща образователна среда трябва да се подхожда критично и да се има предвид, че приобщаващото образование е качествено образование, а това предполага ежедневна и целенасочена работа, рефлексия и реоценка.  С тази цел центърът за личностно развитие организира програма до края на месец март.
Срещите ще се проведат под формата на игри, тренинги, симулации, изложби, спортен турнир и разбира се – много забава. Всички деца и родители са поканени! Нека заедно да съпреживеем доброто, радостта и приятелството! Заедно за по-доброто бъдеще на децата в училище! Заповядайте!
 
По информация на СУ "Димитър Благоев" – гр. Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания