Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Скръбна вест

Скръбна вест
Добавена на: 2019-02-04 13:22:15

Внезапно почина Н.Пр. Камило Дзуколи – носител на наградата „Орел на Дунава“ за популяризиране на културно-историческото наследство и верен приятел на Свищов

Посланикът на Суверенния орден на Малта в България Н.Пр. Камило Дзуколи почина внезапно в Рим, където днес си вземат с него последно сбогом близки, колеги и приятели. На погребението в Рим ще бъдат поднесени цветя от името на община Свищов и античния фестивал „Орел на Дунава“.
Н.Пр. Камило Дзуколи е носител на наградата „Орел на Дунава“ за популяризиране на културно-историческото наследство от XIV-то издание на фестивала на античното наследство "ОРЕЛ НА ДУНАВА" и верен приятел на Свищов. Благодарение на неговата неуморна дейност както и на огромната любов, която таеше към България, у нас бяха реализирани 460 хуманитарни, болнични, социални и образователни инициативи в 177 различни населени места.
Роден на 17 юли 1957 година в Изео (Бреша), Камило Дзуколи имаше много богат публичен живот, в който се открояваше неговият висок морал и неизменната му вярност към благородните идеали, които той не предаде никога, остана им верен до край.
 
 
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания