Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов ще се включи в Световния ден на почистването

Община Свищов ще се включи в Световния ден на почистването
Добавена на: 2018-08-24 14:02:37

На 15.09.2018 г. /събота/ каним жителите на Свищов да станат част от световната инициатива за по-чиста околна среда

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СВИЩОВ,

              На 15.09.2018 г. /събота/ България ще се включи в Световния ден на почистването, заедно с милиони доброволци от 150 страни. 
               И тази година искрено се надяваме жителите на община Свищов да са сред най-активните в доброволческата акция „Да изчистим България заедно!“, която ще се проведе съвместно с най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2018.
Във връзка с инициативата, Община Свищов е подготвила прецизна организация и всички желаещи могат да се включат, като почистят прилежащите територии около своите домове или обществени места по свой избор.
В срок до 11.09.2018 г. /вторник/ в стая 33 на Община Свищов можете да заявите своето желание за участие, като посочите лице за контакт, брой участници в мероприятието и район, който ще почиствате. На всички участници в кампанията ще бъдат осигурени чували и ръкавици, предоставени от партньорите ни от „ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ“ АД. Събраните отпадъци трябва да бъдат поставяни до обществените съдове за смет, след което ще бъдат извозени от сметосъбираща техника.
              За повече информация по въпросите за кампанията, може да се обръщате към директора на дирекция АПИОУПЕВ Стоян Парашкевов – тел.: 0631/ 68 144.
 
              Да се включим в Световния ден на почистването и направим община Свищов по-приветливо място за живеене. Това е нашият дом, нека заедно се погрижим за него!
 
Информационен банер: http://daizchistim.bg/

 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 
 
 
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания