Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Град Свищов ще бъде част от първото издание на изложението „От любов към българското“

Град Свищов ще бъде част от първото издание на изложението „От любов към българското“
Добавена на: 2017-03-14 09:50:34

Автор на илюстрираното произведение: Ирен А.Величкова-Ямами
Изложението ще се проведе под формата на национално турне през пролетта на 2017г., и ще гостува на Свищов от 20 до 25 март

За първи път в България ще се проведе изложение „От любов към българското“, в което сред уникална старобългарска обстановка, посетителите ще могат да се потопят в атмосферата на българския бит и творчество. Изложението обединява няколко сектора: български ръчни изделия, био хранителни продукти, дрехи и кожени изделия и българска традиционна кухня. Характерно за „От любов към българското” е всичко, което се продава там да бъде с български произход и да се предлага в дървени къщички и щандове, декорирани с традиционни и автентични предмети от българския бит. По време на провеждането на изложението, за фон ще звучи българска народна музика.
   Проектът е създаден за всички, които обичат произведените в България продукти, уважават и ценят българския бит и култура. За всички, които държат на високо качество и предпочитат родното, пред чуждото.
   Изложението в Свищов ще се проведе на централния площад „Алеко“, а всички производители на био и домашни продукти или на ръчно изработени изделия, които желаят да се включат към него, могат да се свържат с управителя на фирмата-организатор на телефон:  0894 700 679; или имейл: funride@abv.bg.
Единственото условие, което поставят организаторите, е продуктите да са произведени в България.
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ    
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания