Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ПО ПОВОД 1 МАРТ

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ПО ПОВОД 1 МАРТ
Добавена на: 2017-03-01 12:48:35

ДО ВСИЧКИ САМОДЕЙЦИ В ОБЩИНА СВИЩОВ

Честит празник на всички самодейци, хората на изкуството и на духа от читалищaта, клубовете, школите и съставите в община Свищов.
Може би не е случайно, че празникът на художествената самодейност съвпада с 1 март, защото пъстрота на мартеницата кореспондира по най-прекрасния начин с пъстротата на вашето творчество. В този ден празнува българският талант и дух, любовта към изкуството и непресъхващият стремеж на човека към красота и съвършенство.
Денят на самодееца е празник, който обединява хора с различни възгледи, умения, професии, възраст и пол, защото в любовта и изкуството няма граници. Пред нестихващия порив на творческия дух не стоят проблеми като студена зала, труден ден, лични несгоди и пр. Самодеецът не жали сили и време, не пести нищо от себе си когато твори, и когато посвещава сърцето си на българската култура и традиции.
Гордея се с вас и с успехите ви. Пожелавам и вие да се гордеете с постиженията си, които често пъти славят името на Свищов и България. Бъдете здрави, силни и непоколебими в уменията си. Вярвайте в успехите, които ви очакват.
 
Честит празник на самодееца!
Честита Баба Марта!
 

ГЕНЧО ГЕНЧЕВ
Кмет на община Свищов            

01.03.2017 г.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основан първият български хор

Първият български хор е основан през 1868 година в град Свищов от всестранно надарения...
Научете повече»


Дарителска Кампания