Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Уредникът на Художествената галерия в Свищов Иван Бонев е удостоен с почетен знак за цялостен принос

Уредникът на Художествената галерия в Свищов Иван Бонев е удостоен с почетен знак за цялостен принос
Добавена на: 2016-12-28 11:45:50

Това приятно изненада свищовския творец, който прие с нескрито вълнение и присъщата му скромност заслужената награда

    В присъствието на представители на културните институции в Общината, главният уредник на свищовската галерия Иван Бонев бе награден от кмета на община Свищов за цялостен принос в областта на изкуството. На тържеството Генчо Генчев благодари на уредника за неговия всеотдаен труд и любов към изкуството, с които повече от 20 години работи в Художествена галерия „Николай Павлович“ -  Свищов. Приносът на Иван Бонев за популяризиране на художественото творчество в Свищов е от изключително значение за развитието му в града и приемствеността между поколенията художници и творци. Със своя богат професионален опит, знания и умения той е извор на неизчерпаем творчески дух, който предава на своите колеги, посетители в художествената галерия и приятели.
За своя безспорен принос и дългогодишния му ползотворен труд, Иван Бонев беше награден от кмета на Свищов с почетен знак и грамота за цялостен принос. Това приятно изненада свищовския творец, който прие с нескрито вълнение и присъщата му скромност заслужената награда.

ПРЕСЦЕНТЪР - ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания