Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Община Свищов ще осигури заетост на 18 човека по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”

Община Свищов ще осигури заетост на 18 човека по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
Добавена на: 2016-12-08 13:27:32

Лицата трябва да са регистрирани в Бюрото по труда и да отговарят на определени критерии

Във връзка с отворена схема “Обучения и заетост за младите хора” – Етап 2 и схема „Обучение и заетост“, финансирани по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, Община Свищов заяви в ДБТ – гр.Свищов желание за участие в схемите, както следва:
Ø            По схема “Обучения и заетост за младите хора” – Етап 2  - за разкриване на 8 работни места;
Ø            По схема „Обучение и заетост“ – за разкриване на 10 работни места.
    По схема “Обучения и заетост за младите хора” – Етап 2  ще бъдат наети в началото на годината 8 безработни лица на възраст до 29 г. Освен, че трябва да са на възраст под 29 години, те трябва да отговарят на един от следните два критерия: Да са с основно или по-ниско образование и да са с регистрация в ДБТ от 12 и повече месеца. Тяхната заетост ще е в продължение на 6 месеца и ще упражняват по една от следните три професии: общ работник, технически организатор и регистратор. Основното месечно възнаграждение ще е в размер на 420 лв., а за наетите лица ще отговарят 3 броя наставници.
   По схема „Обучение и заетост“ ще бъдат разкрити 10 работни места за неактивни и безработни лица на възраст над 29 г., регистрирани в дирекции „Бюро по труда”, които отговарят на някоя от следните приоритетни групи: лица с основно или по-ниско образование; продължително безработни с регистрация в ДБТ от 12 и повече месеца; безработни на възраст над 54 г. Те ще бъдат назначени като общи работници или работници поддръжка на пътища, за период от 12 месеца, с основно месечно възнаграждение от 420 лв.
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Кой е Николай Катранов

Николай Катранов, руски възпитаник, поет, е роден в Свищов през 1829 г. и умира в Италия...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания