Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Започна процедурата за набиране на кандидати за работа по програма „Старт в кариерата”

Започна процедурата за набиране на кандидати за работа по програма „Старт в кариерата”
Добавена на: 2016-10-24 16:34:44

Община Свищов е заявила максималния брой от 3 работни места по програма „Старт в кариерата” Процедура 2016 г.

Желаещите могат да подават документите си  и да получат повече информация в бюрата по труда от днес - 24.10.2016 г. до 18.11.2016 г. Условието за участие е тяхното образование и квалификация да съответстват на изискванията на заявените работни места по програмата. Основната цел на програмата е да бъдат осигурени възможности за придобиване на трудов стаж на безработни младежи,  завършили средно или висше образование, с цел улесняване на прехода между образование и заетост, като натрупат опит в своята специалност.
Предвид възможностите за финансиране на работни места по програмата, общинските администрации могат да заявят до 3 работни места за всяка общинска администрация. Община Свищов е заявила за включване в Програмата през 2016 г. максималния възможен брой от 3 работни места. Дирекция "ФД", Дирекция "АПИОУПЕВ" и Дирекция "УССД" са дирекциите в общинска администрация, от които са заявени бройките.  След подбор въз основа на утвърдени от министъра на труда и социалната политика критерии и провеждане на интервю от работодателя, регистрираните в дирекция “Бюро по труда” безработни младежи ще бъдат назначен на трудово правоотношение в Община Свищов за срок от 9 месеца, като заетостта на младите хора ще започне от началото на 2017 г.
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания