Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Бронзови медали за състезателите на СКХТФ „Дунав” – Свищов в турнири по хокей на трева

Бронзови медали за състезателите на СКХТФ „Дунав” – Свищов в  турнири по хокей на трева
Добавена на: 2016-09-20 14:59:21

Бронзови медали за състезателите на СКХТФ „Дунав” – Свищов в  турнири по хокей на трева
Бронзови медали за състезателите на СКХТФ „Дунав” – Свищов в  турнири по хокей на трева
Бронзови медали за състезателите на СКХТФ „Дунав” – Свищов в  турнири по хокей на трева

Състезателите и техният треньор вече са в очакване на следващия турнир, за купа ”Цветан Радославов”, който ще се проведе в Спортен комплекс „Свищов”, ул.”Полк. Иванов”№1., на 23.09.2016 г. от 09.00 часа.

В началото на месец септември бе проведен VІ Турнир за Купата на кмета на Община Долна Митрополия за деца до 12 години и V Турнир за Купата на Крам Комплекс – момичета и момчета до 14 години. СКХТФ „Дунав” – Свищов се завърна с бронзови медали и в двете възрастови групи. По този повод зам.-кметът Борислав Замфиров покани спортистите и техния треньор в Гербовата зала на Община Свищов, където им поднесе поздравителни грамоти и изрази своята радост от победите на свищовските хокеисти. На срещата треньорът Радослав Радков разказа, че в турнира са взели участие по 6 отбора във всяка възраст. След оспорвани срещи и в двете възрасти, (с по един равен мач и една победа) в първи кръг на турнира състезателите ни и в двете възрасти се класират втори в предварителните групи и играят за трето място. При 12 годишните битката за третото място завършва с 3:1 в полза на „Дунав” Свищов с голмайстор Ивайло Атанасов, който е и капитан на отбора.
            При 14 годишните ни хокеисти се е заформила доста трудна и оспорвана среща със състезателите от клуб „Крам Комплекс” - София, под чиито патронаж е и организираният турнир при 14 годишите. Броени секунди преди края на срещата със завидна техника Калоян Кирилов е принуден „да навърже” трима защитника и излиза сам срещу вратаря, като отбелязва победен гол срещу миналогодишните шампиони на България.
            На състезанието са отличени вратарите ни и на двете възрасти за „Най – добър вратар на турнира.” При 12 годишните вратар – Даниел Стефанов, при 14 годишните – Никола Ликов.
 
            Състезателите и техният треньор вече са в очакване на следващия турнир, за купа ”Цветан Радославов”, който ще се проведе в Спортен комплекс „Свищов”, ул.”Полк. Иванов”№1., на 23.09.2016г. от 09.00 часа.
 
 Каним всички любители на спорта и приятели на хокея на трева да наблюдават интересните срещи и подкрепят свищовските отбори!
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е основана първата администрация

През 1877 г. в града е установена първата българска гражданска администрация, начело...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания