Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Парад на домашни кучета ще се проведе на 30 юли в местност „Паметниците”

Парад на домашни кучета ще се проведе на 30 юли  в местност „Паметниците”
Добавена на: 2016-07-15 15:39:15

Парадът ще е с конкурсен характер, а дефилиращите четириноги ще бъдат разделени в три категории

     На 30 юли ще бъде организиран Парад на домашни кучета, който ще се проведе от 12.00 часа на сцената в м-т «Паметниците». Парадът ще е с конкурсен характер, а дефилиращите четириноги ще бъдат разделени в следните три категории:
Малки породи кучета – до 10 кг.
Средни породи кучета – от 10 до 20 кг. 
Големи породи кучета – над 20 кг.
В трите категории ще има по три награди, които ще бъдат осигурени от спонсори, собственици на магазини за домашни любимци, ветеринарномедицинска амбулатория и водеща марка в производтвото на ветеринарномедицински препарати. Домашните кучета ще бъдат оценявани от компетентно жури, по външен вид и специални умения. Ще има и награда за «Любимец на публиката».
Важно условие за участие, е кучетата да имат паспорт или ваксинационна  здравна книжка, които да се представят от собствениците им в деня на конкурса.
Записване за участие в Парада на домашни кучета, можете да направите  всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 часа на тел: 0631/ 68103,  до 27 юли включително.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Дарителска Кампания