Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Ученици от СОУ "Николай Катранов" бяха сред номинираните за "Успелите деца на България" в КЛУБ 2015

Ученици от СОУ \"Николай Катранов\" бяха сред номинираните за \"Успелите деца на България\" в КЛУБ 2015
Добавена на: 2016-06-15 11:47:18

Ученици от СОУ \"Николай Катранов\" бяха сред номинираните за \"Успелите деца на България\" в КЛУБ 2015
Ученици от СОУ \"Николай Катранов\" бяха сред номинираните за \"Успелите деца на България\" в КЛУБ 2015

Учители и ученици от СОУ „Николай Катранов” на Церемонията за връчване на VІІІ годишни награди „Успелите деца на България” на Фондация „Димитър Бербатов”

"Няма успех без първа крачка...След нея идват стъпалата нагоре, за които талантът има нужда от усилия и характер"  - Димитър Бербатов.
В уводната част но проекта „Успелите деца На България”, организаторите са написали:
„Постиженията на български деца през годината е победа, заслужаваща специално внимание.  Ние искаме учениците, които не просто имат талант, но и работят върху него и печелят награди, да знаят, че трябва да са особено горди с тях! Ние искаме тези деца да са утрешните успели българи, а днес - да са лидерите в своите училища!”
На Официалната церемония  за връчване на VІІІ годишни награди бяха поканени учениците от СОУ „Николай Катранов”, включени в КЛУБ 2015:  Любомира Димитрова VІІІ клас,  Виктория Георгиева от ІІІ б клас номинирани в област наука и трима ученици от VІ а клас с класен ръководител Галя Иванова за благотворителен проект. На церемонията присъстваха директора на училището Генади Иванов, учителката Снежана Блажева и семействата на номинираните ученици.
Празника се проведе на 10.06.2016 година на открита сцена в Sofia Ring Mall. Събитието откри Изпълнителния директор на Sofia Ring Mall, Димитрос Папулис,  а водеща на събитието беше Мария Силвестър. Димитър Бербатов лично връчваше наградите.
Наградени  бяха общо 9 деца от български училища в страната: по три във всяка област на изява /наука, изкуство и спорт/ от три възрастови групи. За всички присъстващи деца това беше един много вълнуващ празник, на който те имаха възможност да получат автографи и да се снимат с Димитър Бербатов. 
Под снимка на училището, която поканените от СОУ „Николай Катранов” подариха,  Димитрина Ходжева-Изпълнителен директор на Фондация „Димитър Бербатов” е написала:
„СОУ „Николай Катранов”-Свищов, благодарна съм на работата си, че ме срещна с вас! <3 На хора като вас се крепи малкото останало добро в тази държава... Обичам ви! „
А ние заедно със стотиците постове във Фейсбук на деца, родители и учители благодарим за празника, който кара децата ни да се чувстват специални и да вярват в своите таланти и успехи! Благодарим за емоцията, за невероятното изживяване, за перфектната организация и отношение към децата! Празника беше вдъхновяващ! С хора като Димитър Бербатов доброто в България ще стане завладяващо. Благодарим!

По материали на СОУ "Николай Катранов"

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Първото училищно дарение в България

През 1812 г. свищовецът Филип Сакалариевич, търговец във Виена, прави първото в България...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания