Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Председателят на Националният съвет на Съюза на пенсионерите бе на посещение в Свищов

Председателят на Националният съвет на Съюза на пенсионерите бе на посещение в Свищов
Добавена на: 2016-04-22 17:35:27

Председателят на Националният съвет на Съюза на пенсионерите бе на посещение в Свищов
Председателят на Националният съвет на Съюза на пенсионерите бе на посещение в Свищов
Председателят на Националният съвет на Съюза на пенсионерите бе на посещение в Свищов

На 21.04 в Зала1 на Община Свищов се проведе конференция на Общинският съвет на Съюза на пенсионерите - Свищов

      На 21.04 в Зала1 на Община Свищов се проведе конференция на Общинският съвет на Съюза на пенсионерите  - Свищов. Специални гости бяха: Председателят на Националният съвет на Съюза на пенсионерите г-н Цветан Минков, секретарят на Националният съвет на Съюза на пенсионерите г-жа Валентина Николаева, председателят на Областния съвет на Съюза на пенсионерите г-жа Радка Маркова. От община Свищов кметът Генчо Генчев, председателят на Общинска съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов и секретарят на Общината Любомира Петрова изразиха своето уважение към възрастните хора със своето присъствие и изразиха задоволство от работата на пенсионерските клубове, на територията на община Свищов.
    Конференцията започна с изпалнение на децата от ЦДГ "Васил Левски", които зарадваха всички присъстващи. Сериозната част от конференцията продължи с Доклад  изготвен от г-жа Мария Радулова, който се оказа един изключително подробен анализ на дейността на всички общински клубове. В доклада се усещаше удовлетворение от добре свършена работа и отношение към всички активни членове, които със своя труд и огромно желание допринасят за развитие дейността на пенсионерските клубове. В чудесно подготвения анализ на дейността, не бяха пропуснати и моментите, на които трябва да се наблегне  в бъдеще за да могат клубовете да се разширяват и надграждат. В целия доклад се усещаше едно отговорно отношение, с ясно поставени цели. След изчарпателния доклад на г-жа Радулова се произнесе председателят на Ревизионната комисия г-н Фильо Еленков, който констатира, че няма нарушения в работата на пенсионерските клубове и всички подхождат съвестно и отговорно към задълженията си. В края на своя доклад той се обърна към кмета на Общината и председателя на ОбС с думите: «Господа, уважавайте старостта, тя е Вашето бъдеще. Разчитаме на Вас!» Кметът Генчев и д-р Кирилов заявиха, че както до сега, така и в бъдеще ще оказват помощ на хората от третат възраст и с каквото могат ще подпомагат техните инициативи. Г-н Генчев информира представителите на пенсионерските клубове за новосформираната Местна инициативна група (МИГ), като апелира към активно отношение относно определяне на приоритетите, по които ще се кандидатства в отделните населени места.
    В края на конференцията г-жа Радулова благодари на цялото общинско ръководство на Община Свищов, за топлото отношениие и безрезрвната подкрепа към пенсионерските клубове. Председателят на Националния съвет на Съюза на пенсионерите г-н Цветан Минков сподели, че е впечатлен от чудесната работа на Общинския съвет на Съюза на пенсионерите и отличните им отношения с местната власт.
 
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания