Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

„Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“

„Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“
Добавена на: 2016-04-20 10:59:14

Община Свищов се включи в благотворителната инициатива „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, която се провежда под патронажа на омбудсмана на Република България

Община Свищов се включи в благотворителната инициатива „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, която се провежда под патронажа на  омбудсмана на Република България – г-жа Мая Манолова. Инициативата е насочена към традиционно най-социално слабите членове на обществото ни – българските пенсионери.
Целта на проявата е да бъдат подпомогнати с ваучери от 20.00 лв. най-нуждаещите се пенсионери, които ще могат да пазаруват с тях в 5000 магазина в цялата  страна. Разпределението на боновете ще става по предварително изготвени списъци от пенсионерските клубове по места.
Средствата се набират по следната банкова сметка:
титуляр на сметката :Български червен кръст (БЧК)
IBAN: BG03BUIB98885029906100
Банков код:BUIBBGSF
СИБАНК
В платежното нареждане е необходимо изрично да се посочи общината, за която се прави паричното дарение.
Средства за кампанията може да дарите и със SMS на кратък номер 1255 - на стойност 1.00 лев, освободен от ДДС.
Партньори на инициативата „Великден за всеки“ са: БЧК, НАРД, Националното сдружение на общините, Български пощи и други неправителствени, и работодателски организации. Медийни партньори са: Дарик радио, БНР, БНТ, Нова телевизия и агенция „Фокус“. Лица на кампанията са: Николина Чакърдъкова, Криско, Йордан Йовчев, Тити Папазов, Деси Бакърджиева, Тончо Токмакчиев, Румен Луканов и др.
Кампанията „Великден за всеки“ набира и доброволци, които да съдействат при пакетирането на хранителните продукти в участващите хранителните вериги. Тези пакети с хранителни продукти ще бъдат раздадени в районите с най-малко събрани пари по сметката.
Повече информация за тази благородна инициатива може да намерите на сайта на омбудсмана:  www.ombudsman.bg
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Дарителска Кампания