Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Нарушители на обществения ред откраднаха декоративно яйце от великденската украса на общината

     Нарушители на обществения ред откраднаха декоративно яйце от великденската украса на общината
Добавена на: 2016-04-13 16:37:35

Нарушители на обществения ред откраднаха декоративно яйце от великденската украса на общината и бяха задържани от органите на реда.

Нарушители на обществения ред откраднаха декоративно яйце от великденската украса на общината и бяха задържани от органите на реда. На 13 април към  04.30 часа, двама студенти, втори курс в Стопанска академия, прибирайки се от дискотека решават да откраднат едно от декоративните яйца на великденската украса в градския парк. По пътя към студентски общежития, биват забелязани от патрулиращите полицаи и доведени в районното управление за изясняване на случая. Единият от нарушителите прави самопризнания, в които изразява и своето разкаяние за злодеянието си. По случая е образувана преписка и на двамата нарушители са съставени АУАН по наредба на общината. Изпратена е и преписка до Районна прокуратура – Свищов, за налагане на административно наказание по смисъла на НК.
Община Свищов изразява категоричното си становище, че такива прояви на вандалщина и неспазване на обществения ред, в цялата община, ще бъдат строго съблюдавани и санкционирани. Изразяваме благодарност на органите на реда, в лицето на РУ – Свищов, за тяхната навременна и компетентна намеса.
Апелираме към всички граждани и гости на общината, да се замислим над тази постъпка и нека всеки от нас бъде коректив, и добър пример в гражданското ни общество. Всичко започва от нас и нашите дела!
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

В Свищов е първата търговска гимназия

Свищовецът Димитър Хадживасилев, търговец в Букурещ, подарява през 1882 г. средства за...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания