Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

В Свищов се проведе форумът «Национални дни на кариерата» 2016

   В Свищов се проведе форумът «Национални дни на кариерата» 2016
Добавена на: 2016-03-30 16:31:47

   В Свищов се проведе форумът «Национални дни на кариерата» 2016
   В Свищов се проведе форумът «Национални дни на кариерата» 2016
   В Свищов се проведе форумът «Национални дни на кариерата» 2016

За девети път СА «Д. А. Ценов» - Свищов е домакин на форума «Национални дни на кариерата»

       За девети път СА «Д. А. Ценов» - Свищов е домакин на форума «Национални дни на кариерата». Форумът се организира за петнадесета поредна година от «Джоб Тайгър» ООД, с генерален спонсор Нестле България АД.  «Национални дни на кариерата» се провежда в седем от най-големите университетски града в страната: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Ректорът на СА«Д. А. Ценов» Доц. д-р Иван Марчевски изрази увереност, че форумът за студентски стаж и кариера е добра възможност за младите хора, да направят своите първи професионални контакти и кариерни стъпки. 21 организации и представители на фирми имаха свои щандове на форума, където предоставяха информация относно стажантски програми, работни места, както и практически съвети за добро представяне при кандидатстване за работа. Зам.-кметът Анелия Димитрова в своето слово отбеляза, че тук представителите на бизнеса ще открият млади и амбициозни хора, които да адаптират към своята дейност, а устремените към развитие младежи, ще могат да получат своеобразен старт в  кариерата. Управителят на Джоб Тайгър - Светлозар Петров потвърди, че именно на тези форуми, в предходни години, са открили и наели кадри от свищовската Академия, които днес имат успешна кариера, на ръководни позиции при тях.
Регионалният оперативен мениджър на Нестле България - Кенан Али каза, че  в рамките на този форум, специалистите по подбор на кадри ще продължат да доразвиват своите CV- работилници по отношение на анкетни карти, обработка на документи, явяване на интервю, както и за изготвянето на добър дигитален отпечатък. В този свят на дигитализация, това е от изключителна важност при представянето на кандидатите за работа. «Не оставяйте нищо на случайността, следвайте мечтите си.» - бяха заключителните му думи.
 
 
ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Дарителска Кампания