Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ОБЩИНА СВИЩОВ ПОДАВА РЪКА НА БИЗНЕСА

ОБЩИНА СВИЩОВ ПОДАВА РЪКА НА БИЗНЕСА
Добавена на: 2016-01-21 16:32:01

Целта на събитието е да сe покаже, че достъпът до финансови средства е отворен за всички.

Информационна среща с представители на стопанският сектор организира община Свищов. Тя ще се състои на 05.02.2016 г. (петък) от 10.30 часа в Зала № 1 на Община Свищов. Срещата е на тема: „СТРУКТУРНИТЕ ФОНДОВЕ – ВЪЗМОЖНОСТИ  И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА”, на нея ще бъдат обсъдени възможностите за финансиране на малкия и среден бизнес от община Свищов по Оперативните програми на ЕС.  
Целта на събитието е да сe покаже, че  достъпът до финансови средства е отворен за всички и успехът на бизнеса, чрез програмите на Европейския съюз ще са успех и за администрацията от Община Свищов. С усвоените средства от европейски проекти, пред бизнеса се откриват възможности и перспективи, които иначе са трудно реализуеми. Със съдействието на общината, представителите на стопанския сектор ще могат подробно да се запознаят с изискванията и мерките, които трябва да се предприемат, за да бъдат проектите успешни. Ще им бъде насочено вниманието към перспективите, които се откриват пред тях, за реален икономически растеж. „Развитието на местния бизнес и сътрудничеството му с общинска администрация  е важен фактор, за развитието на общината ни като цяло. За това, подаваме ръка на бизнеса, като се надяваме да оценят нашата подкрепа и да открият в нас надежден партньор за бъдещи съвместни проекти.“ - коментира г-н Генчев.
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Предшественикът на Свищов е римският кастел Нове

Свищов - "градът на римските легиони". Лагерът е бил основан през 45 г. сл. Хр. по...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания