Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ПРИВЕТСТВИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

ПРИВЕТСТВИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СВИЩОВ ПО СЛУЧАЙ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ
Добавена на: 2015-12-23 12:06:51

ГЕНЧО ГЕНЧЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА СВИЩОВ

Уважаеми съграждани,
Намираме се в навечерието на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово и сме все по-близо до настъпването на новата 2016 година. Колкото и динамични да са дните ни и все по-труден живота вярвам, че през идните празнични дни ще бъдем по-добри и по-щастливи. Надявам се повече семейства да бъдат заедно, повече усмивки да огреят домовете, да се приберат децата, да са щастливи родителите, да е светла Коледата и щастлива Новата година. Надеждата за по-хубави дни се възражда с всяко Рождество. Всички мечтаем за спокоен живот и безгрижни дни. Пожелаваме си Новата година да ни донесе здраве, щастие, любов и други все хубави неща. Устроени сме така, че да търсим щастието непрестанно. А всъщност то е в нас самите. Всичко хубаво и лошо в живота ни зависи от нас. Затова нека живеем така, че животът да не ни наказва, а да ни се отблагодарява.
Светлина и топлина нека има в сърцата и домовете Ви! Нека бъде Рождество за всеки и нека бъдем по-добри! Пожелавам Ви, хубави празнични дни с най-обичаните хора и една по-щастлива, успешна и благодатна 2016 година!
Заповядайте в новогодишната нощ на 31 декември да посрещнем Новата година заедно на площад „Алеко“, в празнична атмосфера, наздравици и с изпълненията на „Берковската духова музика“.
Генчо Генчев

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания