Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Предай нататък добрина!

Предай нататък добрина!
Добавена на: 2015-12-16 13:16:08

Предай нататък добрина!
Предай нататък добрина!
Предай нататък добрина!

Всяка година благотворителните инициативи на учениците ни се увеличават все повече.

Всяка година благотворителните инициативи на учениците ни се увеличават все повече.

Скъпи ученици, мили деца, радват ни успехите ви, но ви поздравяваме и за грейналите и щастливите лица по време на благотворителните акции. Колкото и успешни да сте, милостивите ви и добри сърца, щедростта ви е вашият знак за човечност.

***

Подари подарък в коледна кутия! Това бе мотото на учениците ми от СИП - журналистика и дебати, които се включиха заедно с децата от начален курс в коледната благотворителна акция на Национална асоциация по приемна грижа. Всички ние събрахме и изпратихме около 30 кутии с подаръци, предназначени за деца от 0 до 18 години от социално затруднени семейства. В подаръците включихме не само нови дрехи и играчки, но и част от силата, волята и добротата на нашите ученици. Нека предстоящите празници ни вдъхнат радост и надежда. Нека пребъде жизнеността на младия и амбициозен човек, готов винаги да помогне! Елена Ангелова-Богданова

***

За пета поредна година ученически съвет в СОУ „Николай Катранов” под ръководството на педагогическия съветник г-жа Виолета Трайчева, а за тази Коледа с помощта на учениците от VІ а клас с класен ръководител г-жа Галя Иванова, организират събиране на дарения за децата от Социален учебно-професионален център (СУПЦ), село Овча Могила. Даренията включват хигиенни, перилни и санитарни препарати-шампоани, сапуни, тоалетна хартия, салфетки, пасти за зъби, прах за пране…и се събират от всички класове на СОУ „Николай Катранов”

***

Красиви предмети и картички изработиха учениците и техните родители от 3 г клас, с класен ръководител Анка Савова. Те ще се продават на Коледен благотворителен базар, а средствата ще отидат за болно дете в град Русе.

***

Учениците от 1-в клас и 3-в клас, с класни ръководители г-жа Петя Попова и г-жа Стефка Николаева, работещи по eTwinning проект Christmas tale ( Коледна приказка) – канят всички ученици от СОУ „Николай Катранов“ на Коледен базар, който ще се състои на 18.12.2015 г. във фоайетата в малката и голямата сграда/2-ри етаж/ на СОУ „Николай Катранов”
Средствата ще бъдат дарени за лечението на Любомир Пътев, бивш ученик на СОУ „Цветан Радославов” Посланиците на eTwinning, са посланици на доброто! Приемаме всякакви идеи за успешната реализация на акцията ни.
Да помогнем на учителите и учениците от СОУ „Цветан Радославов“ да довършат започнатото добро дело!

***

Скъпи приятели, ние учениците от VІ б клас, организираме благотворителен базар, на който ще продаваме картички и гривни, с които ще помогнем на Кристиян Панайотов от град София. Момченцето е на 4 години и е болно от детска церебрална парализа. Средствата събрани от тази благотворителна акция са само за Кристиян! Нека променим една съдба!

***

В коледния благотворителен концерт в актовата зала ще участват всички деца от начален етап.

И нашето ПОЖЕЛАНИЕ преписано от една от коледните картички на благотворителните базари:

Да бъде Коледата ви незабравима,

а годината –неповторима!

Да сте здрави, весели, засмени,

и от Бог, благословени!

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания