Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовските хокеисти с бронзов медал от Балканското първенство

Свищовските хокеисти с бронзов медал от Балканското първенство
Добавена на: 2015-12-09 12:53:34

Свищовските хокеисти с бронзов медал от Балканското първенство

В гр. Пловдив от 05.12 до 06.12.2015 г. се проведе отворено балканско първенство по хокей на трева за девойки до 16 г. и юноши до 16 г.

В гр. Пловдив  от 05.12 до 06.12.2015 г. се проведе отворено балканско първенство по хокей на трева за девойки до 16 г. и юноши до 16 г. 
Участваха  7 отбора от  България, Сърбия и Румъния – 3 при девойки до 16 г. и 4 при юноши до 16 г. СКХТФ „Дунав“ участва с отбор юноши до 16 г.  Свищовските хокеисти загубиха от националните отбори на Сърбия и България и победиха  отбора на СКХТ „Чепинци“  при много оспорвана среща с 6:4 и достойно заеха 3 място.
При девойките първи се класираха националните състезателки на България.
Преди откриването на Балканското първенство се проведе и Коледен турнир по хокей на трева за момичета и момчета до 14 г., в който участваха отборите на СКХТФ „Дунав“ – Свищов, КХ „Петър Берон“ – Пловдив, КХ – Пловдив, КХ „Хеброс“ – Харманли. Момичетата и момчетата от СКХТФ „Дунав“ се класираха втори, като само един гол в головата разлика ги делеше от първото място.
Паралелно с Отворения балкански шампионат и Петото издания на Коледния турнир по хокей в зала организиран от СКХТ „Пловдив“ се проведе и работна среща на ръководствата на балканските федерации. На срещата присъстваха и регионалния  координатор по хокей от зона Мизия  и членове на УС на БФХТ и бяха дискутирани въпроси по спортния календар за 2016 г.
Така успешно беше закрита спортно-състезателната 2015г. за състезателите по хокей на трева от СКХТФ „Дунав“ – Свищов, с треньори Николай Марков, Радослав Русев и Николай Марков. Състава на състезателите - А. Лозанов, М. Мустафов, Г. Марков, Р. Цветков, Н. Ликов, Д. Радков, Д. Кръстев, Т. Николов, С. Петкова, Д. Николова, И. Атанасов, С. Тонев
 
Мариана Маркова
Председател   и мениджър на СКХТФ „Дунав“ - Свищов

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания