Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

ТРИ СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА КАРАТЕ КЛУБ „АКАДЕМИК“ (СВИЩОВ)

ТРИ СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА КАРАТЕ КЛУБ „АКАДЕМИК“ (СВИЩОВ)
Добавена на: 2015-11-26 13:06:45

ТРИ СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА КАРАТЕ КЛУБ „АКАДЕМИК“ (СВИЩОВ)

ТРИ СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА КАРАТЕ КЛУБ „АКАДЕМИК“ (СВИЩОВ) ОТ МЕЖДУНАРОДНА КУПА КУПА „ШУМЕН“

На 21,11,2015 г. в град Шумен  каратистите на „Академик“ (Свищов) извоюваха три сребърни и две бронзови отличие на тазгодишното издание на международното първенство по карате Киокушин за Купа „Шумен”.
 
Състезателите на „Академик“ постигнаха завидни успехи при първата си изява, като състезатели по киокушин карате.
Със сребърен медал от състезанието се завърна една от най-малките състезателки на клуба – Александра Ламбева (момичета до 8 г.). По време на финалния двубой първото място и бе отнето от състезателка от Сърбия.   
 
Сребърни отличия, при юношите, заслужиха състезателите: Ирон Равелов  и Цветомир Събев. Те заеха вторите места след оспорвани битки на финала.
 
С трето място и с бронзов медал могат да похвалят други двама възпитаници на клуба – Георги Кулчев (момчета до 8 г.)  и Виктор Борисов (момчета до 10 г.) 
 
Още 6 деца от Свищов направиха своя дебют, в двубоите по киокушин карате, по време на това първенство.  Макар битките им да не бяха възнаградени, ценният опит ще им послужи за по-добро представяне на предстоящото „Коледно първенство“. То ще се проведе през следващия месец в гр. Стара Загора.
 
Важна задача имаше и треньора на „Академик“- сенпай Митко Божанов. Той и останалите 22 съдии, които участваха в турнира, трябваше да определят правилния победител и да гарантира честен двубой по време на международното първенство.
 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

От Свищов е авторът на българския химн

Цветан Радославов е роден в Свищов през 1863 г., автор на песента "Мила Родино", която...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания