Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Двама свищовлии в престижната класация „Атлет на България”

Двама свищовлии в престижната класация „Атлет на България”
Добавена на: 2015-11-17 13:13:07

Свищовлиите Иван Попов (бягане на средни и дълги разстояния) и Тихомир Иванов (висок скок) са сред 29-те атлети с най-престижните класирания и резултати през 2015 г.

Двама свищовлии в престижната класация „Атлет на България”
 
Свищовлиите Иван Попов (бягане на средни и дълги разстояния) и Тихомир Иванов (висок скок) са сред 29-те атлети с най-престижните класирания и резултати през 2015 г. и съществен принос за националния отбор на страната ни. Те са включени в анкетата на списание „Атлетика” за избиране на атлет на България за настоящата година. Чрез сайта на изданието – www.atletikabg.com любителите на атлетиката не само в страната ни, но и по целия свят, могат да дадат своя глас за атлет на България до края на месец ноември. Любимецът на публиката ще бъде награден на специална церемония.
До редакционното приключване на броя, Иван Попов е на пето място, а Тихомир Иванов е девети според гласувалите на сайта. Нека подкрепим свищовските момчета, те го заслужават!

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е родният град на Алеко Константинов

Наричан още "Щастливеца", Алеко Константинов е роден на 1 януари 1863 г. в Свищов....
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания