Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Първата официална пресконференция на кмета на Община Свищов

Първата официална пресконференция на кмета на Община Свищов
Добавена на: 2015-11-09 11:37:54

Тръгваме заедно и поемаме отговорността за развитието на нашата община

Обединените политически сили в подкрепа на новия кмет
ще участват заедно в управлението на община Свищов
 
Първата си официална пресконференция като кмет на община Свищов Генчо Генчев откри с благодарност към избирателите, гласували му доверие и дали своя вот за “едно ново начало” и дългоочаквана промяна. В обръщението си към всички работещи в общинските структури, общинските звена на образование, социален патронаж, социални услуги, кметът заяви, че няма да има “масови чистки и гонения”. “Искам всички да продължат да работят спокойно, защото жителите на общината имат нужда от техните услуги и грижи”, каза Генчев.
В пресконференцията участваха и другите трима кандидати за кмет на общината, подкрепили на балотажа Генчо Генчев. Д-р Кристиян Кирилов поясни какво предстои и какви са задачите от първостепенна важност. По повод одита, който ще бъде направен за финансовото състояние на Общината той обеща, че резултатите ще бъдат оповестени пред медиите и свищовската общественост. Намеренията за прозрачно управление потвърди и д-р Татяна Ганчева. “Направихме така, че да се гордеем с делата си”, каза тя и подчерта, че са загърбили лични и партийни интереси в името на промяната, в името на настоящето и бъдещето на жителите на община Свищов. Бедри Алиев също благодари на избирателите и заяви, че ако през годините местната структура на ПП ДПС е работила без да се афишира, то сега всички ще могат да виждат какво дават от себе си членовете на партията за общото благо.
Отговаряйки на журналистически въпроси, участниците в пресконференцията заявиха, че нямат помежду си уговорки за “разпределяне” на ръководни постове, но ще работят заедно. “Щом тръгваме заедно и поемаме отговорността за развитието на нашата община, нормално е всички партньори, които са заедно с мен да влязат в управлението”, каза Генчо Генчев. 

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания