Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Свищовлии и студенти научиха повече за правата си в Европейския съюз

Свищовлии и студенти научиха повече за правата си в Европейския съюз
Добавена на: 2015-10-07 11:59:25

Информационно турне под мотото „Правата на младите хора в Европа” гостува вчера в Свищов.

Информационно турне под мотото „Правата на младите хора в Европа” гостува вчера в Свищов. Кампанията се организира от Европейският потребителски център към Комисията за защита на потребителите и се провежда в 3 града - Видин, Свищов и Плевен. Екипът на инициативата представи на заинтересованите свищовски граждани и студенти обстойна информация и консултации за това какви права имаме като потребители в Европейския съюз, правата ни като пътници и туристи,  полезни насоки при финансиране на проекти със средства от ЕС, както и представяне на образователната програма на Европейската комисия „Еразъм +“.
Освен полезни напътствия, посетителите на информационния щанд – представен пред обществеността на пл. Алеко“ пред административната сграда на Община Свищов от 16 до 18 ч. - бяха приятно изненадани с участието им в организирани и импровизирани томбола и забавни игри с награди.
 
По материали на Галя Виткова, SvishtovToday

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания