Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

“Академик” с трета поредна победа

“Академик” с трета поредна победа
Добавена на: 2015-09-09 15:22:11

Победа с класическото 3:0 в регионалното дерби с ОФК „Павликени” записаха футболистите на “Академик”

Победа с класическото 3:0 в регионалното дерби с ОФК „Павликени” записаха футболистите на “Академик” и са един от четирите отбора с пълен точков актив след първите три кръга. Двубоят започна с пропуск на Димитър Кушев от състава на гостите, а преди почивката играта бе на приливи и отливи. Все пак свищовлии материализираха по-продължителния си контрол над топката с попадение на Георги Колев в 24-тата минута. Павликенчани също създаваха положения и при едно разбъркване удар на Тодор Чирпанов мина на десетина сантиметра от вратата, а Димитър Димитров излезе сам срещу вратаря Венци Димитров, но стреля слабо в него.
През втората част домакините започнаха по-агресивно и в 58-ата минута стигнаха до второ попадение. Дангуров стреля силно от границата на наказателното поле и вдигна на 2:0. Малко по-късно “студентите” останаха в намален състав. Капитанът на тима Иван Ганев влезе в стълкновение с играч на павликенчани и по сигнал на асистент-съдия получи червен картон за удар без топка. Това наложи на играещия треньор на „Академик” Боби Борисов да влезе на терена, за да контролира нещата отвътре. Междувременно пропуск за гостите направи Тошко Чирпанов, принуждавайки Венци Димитров да спасява, а за свищовлии с попадение се размина Тафраджийски. В 78-ата минута Борисов намери добре Колев и той вкара втория си гол в срещата, оформяйки крайното 3:0.
“Това не беше най-добрият ни мач, но важното е, че и в намален състав държахме инициативата и отбелязахме гол”, коментира изпълнителният директор на свищовския клуб Анатоли Дончев.

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищовец е авторът на първата печатна книга

Българският католически епископ Филип Станиславов (роден в с. Ореш, край Свищов) издава...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания