Свищов - Вашето мнение Община Свищов - Сигнали за корупция Туризъм в Свищов

Станислав Благов е кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Община Свищов

Станислав Благов е кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Община Свищов
Добавена на: 2015-08-11 17:44:26

Станислав Благов е кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Община Свищов

Това стана ясно на пресконференция в пресклуба на БТА във Велико Търново, на която бе официално представена кандидатурата на настоящия градоначалник, издигната от Реформаторския блок и подкрепена от Патриотичния фронт.

Станислав Благов е кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Община Свищов. Това стана ясно на пресконференция в пресклуба на БТА във Велико Търново, на която бе официално представена кандидатурата на настоящия градоначалник, издигната от Реформаторския блок и подкрепена от Патриотичния фронт. На пресконференцията присъстваха Станислав Благов, кмет на Община Свищов и кандидат за нов управленски мандат и народните представители Иван Иванов от Реформаторския блок и Милен Михов от Патриотичния фронт.
Като аргументи  за издигане на кандидатурата на Благов бяха посочени успешното ръководство на Община Свищов, мениджърските  качества и работоспособност на градоначалника, както и постигнатото в периода на 16-годишното му управление. Депутатът от Реформаторския блок и заместник-председател на Народното събрание Иван Иванов определи Свищов  като една от водещите общини в Дунавския регион и изрази убеждението си, че в лицето на Станислав Благов вижда „силен и достоен кандидат, който още на първи тур ще бъде отново кмет на Община Свищов“. Народният представител от Патриотичния фронт Милен Михов заяви, че кандидатурата на настоящия кмет е категорично подкрепена от местните структури на двете основни партии в Патриотичния фронт  в община Свищов – ВМРО и НФСБ.
Станислав Благов изрази благодарността си за подкрепата и заяви, че съзнава отговорността, която носи номинацията за кмет на община по време на местните избори. „Това е сфера, в която без съмнение са натрупани много проблеми. В същото време голяма част от тях са решавани в последните години. Не само през 16-те години, в които имам честта да съм кмет на Свищов, това са проблеми, които са решавани във всички 264 общини в България”. Той подчерта, че оказаната му подкрепа, е не толкова към него като личност, а по-скоро към осъществените от него политики. Пред журналистите Благов заяви: „Нашата цел е да спечелим изборите на първи тур. Не можем да си представяме друга цел. В тази кампания ние ще привлечем хора с  вече утвърден обществен авторитет , с изключително добра професионална репутация. Хора честни, хора почтени. Хора, които оценяват и които държат на онези морални ценности, които са изконни и истински. Хора, с които ще  продължим  да превръщаме и утвърждаваме Свищов като един модерен европейски център“.
Кандидатът за нов кметски мандат дефинира коалицията между Реформаторския блок и Патриотичния фронт като възможност, която ще допринесе за още-по широко обединяване на обществеността в Свищов. По думите му, предстоящата предизборна кампания ще заложи на позитивния тон, въпреки очакваното сериозно обединяване и силната амбиция на опозицията. За предстоящия управленски мандат Благов се ангажира да работи в 3 направления – проектиране и изграждане на мост Свищов – Зимнич, газификация на Свищов и изграждане на система за пречистване на отпадните води.  

Източник: http://svishtovtoday.com   

Свищов в снимки

Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов Община Свищов

Знаете ли че ...

Свищов е първият освободен град от турско робство

Следобеда на 26 юни 1877 г. генерал Драгомиров обиколил полковете и се обърнал към войниците...
Научете повече»


Проект №DIR-5112122-3-68

Дарителска Кампания